cropped stagro logo1

Jan 2000
Stagro Hydraulics wordt door twee specialisten op het gebied van Engineering en Hydrauliek in het leven geroepen met de gedachtegang klanten op een snelle en efficiënte manier van een kwaliteitsproduct te voorzien. Gevestigd aan de Gouderakstraat te Rotterdam IJsselmonde heeft het bedrijf een werkplaats van 250m².

Aug 2002
Stagro Hydraulics is aangesteld als Parkerdealer. Door deze samenwerking kunnen wij nu alle soorten componenten voor revisies, modificaties, onderhoud en hydrauliek systemen leveren.

Jul 2006
Na bijna 6½ jaar vanuit de Gouderakstraat geopereerd te hebben heeft onze organisatie kans gezien haar werkzaamheden en werkplaats te vergroten. Door een nieuw pand aan de Stolwijkstraat te betrekken.

Jan 2007
Na een grote verbouwing en renovatie betrekt Stagro Hydraulics de Stolwijkstraat 82 in Rotterdam. Met een totale fabricageoppervlakte van 900m² verdeeld over twee hallen, welke beiden over 6 tons bovenloop kraanbanen beschikken. Hierin beschikken wij over een ruime testruimte waarin we tot 235 kw kunnen testen.

Realisatie: Proxium